Afspraak / Contact

Massages zijn uitsluitend op afspraak en masseur Marco is iedere dinsdag, donderdag en zondag op Vrijrijck vakantiepark aanwezig. 

Voor het maken van een afspraak kunt u (bij voorkeur) online reserveren. De reservering is pas definitief na een bevestiging per e-mail. Ook telefonisch reserveren is mogelijk. Omdat de masseur ook in zijn eigen praktijk in Apeldoorn werkt , is hij niet altijd direct bereikbaar. U kunt dan evt. de voicemail inspreken dan wordt u z.s.m. terug gebeld. 

Openingstijden (op afspraak):

Dinsdag / Donderdag / Zondag: 09:30-17:00

Eventueel ook na 17:00 mogelijk op ruime afspraak voor boeking van een massage van 60 minuten of minimaal 2 personen. Informeer gerust naar de mogelijkheden! 

Openingstijden Winterperiode

Omdat het momenteel rustig is op het park ben ik de maanden januari, februari en maart doordeweeks 1 dag i.p.v. 2 dagen aanwezig ! Dus óf de dinsdag óf de donderdag. Via het online afspraken systeem kun je zien welke dag ik deze week beschikbaar ben. 

Reserveer tijdig jouw massage !

Omdat het een wat rustigere periode is en ik niet in de buurt van het vakantiepark woon ben ik niet altijd tijdens openingstijden aanwezig. Alleen als er afspraken zijn kom ik naar het park. Reserveer daarom het liefst uiterlijk een dag van te voren. Via het online afsprakensysteem kan je altijd zien wanneer er nog ruimte voor een massage is, soms ook op de dag zelf! 

Vrijrijck Vakantieparken Vlindervallei & De Heivlinder

Tonnenberg 53   3852 PC  Ermelo

Telefoon: +31 (0)552080011

Email: info@vrijrijckmassage.nl 

De massageruimte bevindt zich in het gebouw van de receptie waar het rustig, en de temperatuur zowel in de zomer als winter aangenaam is.

Voor alle duidelijkheid: ik werk alleen dus duo massages zijn niet mogelijk! Wel kunt u direct na elkaar worden gemasseerd en u mag in dezelfde ruimte op elkaar wachten als u dat wenst. 

Maak zelf eenvoudig een afspraak via onderstaande button. Kies eerst de gewenste locatie (Vrijrijck vakantieparken) dan de gewenste behandeling en vervolgens kan je een datum en tijd kiezen. Je ontvangt per e-mail een bevestiging en 1 dag voor de afspraak een afspraakherinnering. Betaling kan op de dag van de massage op de locatie (contant of pinnen) of nu meteen online (Ideal).