Afspraak / Contact

Massages zijn uitsluitend op afspraak en masseur Marco is iedere dinsdag, donderdag en zondag op Vrijrijck vakantiepark aanwezig. 

Voor het maken van een afspraak kunt u (bij voorkeur) online reserveren. De reservering is pas definitief na een bevestiging per e-mail. Ook telefonisch of via whatsapp reserveren is mogelijk. Omdat de masseur ook andere werkzaamheden heeft is hij niet altijd direct bereikbaar. U kunt dan evt. de voicemail inspreken dan wordt u z.s.m. terug gebeld. 

Openingstijden (op afspraak):

Dinsdag / Donderdag / Zondag: 09:30-17:00

( eventueel ook na 17:00 mogelijk op ruime afspraak voor boeking van minimaal 2 personen) 


Vrijrijck Massage 

Vrijrijck Vakantieparken Vlindervallei & De Heivlinder

Tonnenberg 53   3852 PC  Ermelo

Telefoon: +31 (0)552080011

Email: info@vrijrijckmassage.nl 

De massageruimte bevindt zich in het gebouw van de receptie waar het aangenaam warm en rustig is.

Maak zelf eenvoudig een afspraak via onderstaande button. Kies eerst de gewenste locatie (Vrijrijck vakantieparken) dan de gewenste behandeling en vervolgens kan je een datum en tijd kiezen. Je ontvangt per e-mail een bevestiging en 2 dagen voor de afspraak een afspraakherinnering. Betaling kan op de dag van de massage op de locatie (contant of pinnen) of nu meteen online (Ideal). 

Voor alle duidelijkheid: ik werk alleen dus duo massages zijn niet mogelijk! Wel kunt u direct na elkaar worden gemasseerd en u mag in dezelfde ruimte op elkaar wachten als u dat wenst.