Afspraak / Contact

Massages zijn uitsluitend op afspraak en masseur Marco is iedere dinsdag, donderdag en zondag op Vrijrijck vakantiepark aanwezig. 

Voor het maken van een afspraak kunt u (bij voorkeur) online reserveren. De reservering is pas definitief na een bevestiging per e-mail. Ook telefonisch reserveren is mogelijk. Omdat de masseur ook andere werkzaamheden heeft is hij niet altijd direct bereikbaar. U kunt dan evt. de voicemail inspreken dan wordt u z.s.m. terug gebeld. 

Openingstijden (op afspraak):

Dinsdag / Donderdag / Zondag: 09:30-17:00

Eventueel ook na 17:00 mogelijk op ruime afspraak voor boeking van een massage van 60 minuten of minimaal 2 personen. Ook kan ik op ruime afspraak bij u thuis of in uw vakantieverblijf komen. Ik neem dan een mobiele massagetafel , handdoeken en massageolie mee . Informeer gerust naar de mogelijkheden! 

Vrijrijck Vakantieparken Vlindervallei & De Heivlinder

Tonnenberg 53   3852 PC  Ermelo

Telefoon: +31 (0)552080011

Email: info@vrijrijckmassage.nl 

De massageruimte bevindt zich in het gebouw van de receptie waar het rustig, en de temperatuur zowel in de zomer als winter aangenaam is.

Maak zelf eenvoudig een afspraak via onderstaande button. Kies eerst de gewenste locatie (Vrijrijck vakantieparken) dan de gewenste behandeling en vervolgens kan je een datum en tijd kiezen. Je ontvangt per e-mail een bevestiging en 1 dag voor de afspraak een afspraakherinnering. Betaling kan op de dag van de massage op de locatie (contant of pinnen) of nu meteen online (Ideal). 

Voor alle duidelijkheid: ik werk alleen dus duo massages zijn niet mogelijk! Wel kunt u direct na elkaar worden gemasseerd en u mag in dezelfde ruimte op elkaar wachten als u dat wenst.