Hotstone massage

Hotstone massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage en warme basalt stenen. De werking is veelzijdig: het verbetert het spieren en bottenstelsel, het verzacht zenuwpijnen, stimuleert de orgaanfuncties en je hormonen komen in balans. De geschiedenis bevestigt dat het positieve effect van
warme stenen al duizenden jaren bekend is.

Een hotstonemassage werkt zeer ontgiftend, afvoerend, is pijnverlichtend, maakt de spieren soepel, stress verlichtend en zeer ontspannend !

De basalt stenen zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen, waarna ze eeuwenlang in rivier beddingen hebben gelegen en mooie, ronde en gladde vormen hebben gekregen. De stenen worden verwarmd tot een temperatuur van +/- 47 graden en geven de warmte geleidelijk af aan het lichaam. Met de stenen én handen wordt uw gehele lichaam gemasseerd. Door de combinatie van warmte en beweging ( thermodynamica) kan ik dieper in het spierweefsel komen wat de massage veel effectiever maakt dan een 'gewone' massage.

 

U kunt kiezen uit een Hotstone massage van 30 minuten (rug, schouders en nek) , 45 minuten (rug,schouders,nek en benen), 60 of 75 minuten (volledige lichaamsmassage)