Rugpakking + massage

Een rugpakking is een enorme aanvulling op een massage omdat ze het lichaam zowel detoxen als voeden. Je voelt gewoon dat je lichaam in korte tijd een enorme boost krijgt. Na afloop voel je weer als herboren!

Dit komt omdat een pakking heel snel de stofwisseling activeert en de vochthuishouding reguleert. Het werkt zowel voedend, ontgiftend als vitaliserend vanwege de heilzame mineralen en oliën die niet alleen in de huid maar ook in de diepere weefsels doordringen.

 

Deze fijne behandeling start met het scrubben van de rug met dode zeezout, waardoor je huid goed gereinigd wordt en zo de pakking beter kan worden opgenomen. Met warme kompressen wordt de huid afgenomen en vervolgens wordt de pakking zorgvuldig op je lichaam aangebracht en met folie afgedekt. De pakking moet zo’n  20 minuten intrekken en laat ik je even met rust en verlaat de ruimte, zodat je heerlijk kunt ontspannen. Na zo’n 20 minuten wordt de pakking verwijderd en volgt nog een heerlijke rug, schouder en nek massage.  

Deze behandeling is ook uit te breiden tot 60 minuten en worden de benen ook goed gemasseerd. 

 

 

De pakking bevat  o.a. cocosolie, shea butter, olijfolie en andere natuurlijke olieën, is rijk aan vitamine A en E, hydrateert en verzacht de huid. Keuze uit Lavendel, Eucalyptus of Sinaasappel. 

 


Deze behandeling duurt +/- 45 minuten of 60 minuten.